Diensten

Wat kunnen we u bieden?

We specialiseren ons liever in de diepte dan in de breedte. Natuurlijk kunnen we u helpen aan ieder gewenst ICT profiel, maar toch zijn we het sterkst op een aantal specialistische gebieden.

Met de te behalen deadline als uitgangspunt zal onze ICT-expert u net dat kleine beetje extra bieden. U zult, als u dat op prijs stelt, geadviseerd worden over de nieuwste ontwikkelingen op de markt en er zal kritisch worden gekeken naar wat gemigreerd, ontwikkeld, getest of ontworpen dient te worden. Naast Java, J2EE, .NET en Oracle zijn onze specialisten thuis op het gebied van Microsoft platformen.. Ook heeft ITNL zich ook gespecialiseerd in het leveren van specialisten voor migraties van onder andere Exchange naar de nieuwste versies.


De laatste jaren hebben wij ons zeer sterk gespecialiseerd op de Cloud en de beweging naar de cloud toe. Grote Microsoft AZURE en AWS projecten, diverse transities naar Office365 als mede van LYNC naar Skype for Business als wel de migratie naar Microsoft Teams toe zijn ons niet vreemd. 

Neem contact met ons op voor meer informatie.
Naast dit alles heeft de zelfstandig opererende tak ITNL Testconsultancy zich inmiddels bewezen als een specialist op testen!

Onder de professionals welke we detacheren zit een groot aantal Ontwikkelaars, System Integrators, Functioneel Ontwerpers, Testanalisten, Projectmanagers, Informatieanalisten en Business Analisten.

Onze experts voldoen aan de volgende kenmerken: professioneel in hun vakgebied, toegewijd en communicatief sterk. Hun kennis is up-to-date en wordt constant bijgehouden. ITNL besteedt veel aandacht aan kennisuitwisseling. Bij voorkeur beschikken onze medewerkers over een multidisciplinaire kennis, zodat ze niet alleen breed inzetbaar in complexe, diverse omgevingen maar juist ook uitstekend inzetbaar zijn in met name migratie en EAI, SOA en ESB trajecten en koppelingen tussen verschillende systemen. PEN en front-end testing zijn gebieden waarin wij ons hebben onderscheiden en bewezen.

Flexibel en creatief! Op deze manier weten we zeker dat wij altijd de juiste persoon voor uw tijdelijke project te kunnen aanbieden!