ITNL Testconsultancy

Specialist in testen!

ITNL Testconsultancy is een zelfstandig opererende tak onder ITNL Solutions. Wij zijn gespecialiseerd in testen in de breedste zin van het woord. Van Testcoordinatoren, analisten, load- en performance testers tot Test Managers. ITNL Testconsultancy heeft ze in dienst en beschikbaar voor uw testprojecten!
 

Over Ons

Wij zijn een klein maar fijn ICT-bedrijf uit Haarlem. Al met al hebben wij ongeveer 50 mensen ingezet bij heel diverse klanten. Als Haarlems bedrijf willen wij graag werken voor bedrijven bij ons in de buurt, maar wij leveren door geheel Nederland.

Wij streven naar een gestage groei waarbij een goed contact met onze klanten en een goede begeleiding van de ingezette medewerkers centraal staan. Wij merken dat onze klanten ons ook in deze lastige tijden weten te vinden en kunnen met een gerust hart zeggen dat de crisis (vooralsnog) aan ons voorbij gaat.

Tegenwoordig draait het gehele zakelijk leven om de software die we gebruiken. Niets gebeurt meer zonder computers, netwerken, CRM of ERP systemen of een andere applicatie.

De testers, testmanagers, consultants en tooling specialisten om voornoemde zaken goed draaiende te krijgen hebben wij voor u! Onze consultants zijn niet getrouwd met een bepaalde methodiek of techniek. Zij bepalen aan de hand van uw wensen en eisen wat het beste bij uw organisatie past.


Het resultaat is hetgeen wat telt, niet de methode!


Contactgegevens ITNL Testconsultancy

BezoekadresPostadres
Nijverheidsweg 12Postbus 3228
2031CP HAARLEM2001DE Haarlem
Tel: +31 (0)23-531 81 41Fax: +31(0) 842 257144

Bankrekening: NL83 RABO 0140 2500 85
KvK: 342942021