Referenties

Wat is er betere reclame dan tevreden klanten? Wij hebben met meer dan 15 jaar ervaring een grote diversiviteit aan bedrijven en organisaties geholpen hun IT-doelstellingen te realiseren middels het detacheren van professionals.

En dat naar volle tevredenheid. Vandaar dat wij beschikken over een groot aantal referenties van onze klanten waar we heel trots op zijn! Maar dat is niet alles. Ook onze IT-specialisten werken graag voor de ITNL divisies. Uiteraard laten wij onze specialisten eveneens graag aan het woord.
 Medewerker aan het woord


"ITNL is een informeel bedrijf waar een medewerker gewaardeerd wordt om wat hij kan, maar zeker ook om wie hij is. ITNL is een bedrijf waar ruimte gecreëerd wordt je te ontwikkelen. Dit kan door middel van cursussen, persoonlijke begeleiding, maar ook door de regelmatig georganiseerde thema avonden waarin een verscheidenheid aan onderwerpen de revue passeert.

Doordat ITNL een klein bedrijf is zijn er erg goede persoonlijke contacten en zijn er geen lange bureaucratische processen wanneer je iets voor elkaar wilt krijgen. Een belletje is vaak al genoeg om iets te regelen.

Om het zakelijke met het aangename te combineren zijn er geregeld activiteiten als een diner, maar ook bijvoorbeeld een golf clinic.

Het persoonlijke van het kleine bedrijf in combinatie met de opdrachten bij grote opdrachtgevers zijn voor mij de reden om nog vele jaren te blijven."
In de subpagina's treft u een selectie aan van enkele klanten of collega's. Nog meer referenties, en welke projecten wij aldaar gedaan hebben, kunnen wij u desgewenst verstrekken.