De visie van ITNL op kwaliteit, partnership en maatwerk

Kwaliteit

Schoenmaker hou je bij je leest. Wij doen waar we goed in zijn en affiniteit mee hebben, namelijk het detacheren van ICT professionals. Klantgerichtheid en kwaliteit staan daarbij hoog in het vaandel. Detachering is een proces dat begint met het luisteren naar de wensen van onze klant, het plaatsen van de juiste mensen en eindigt met een zichtbaar en meetbaar eindresultaat.


Partnership

We werken graag voor, maar liever met onze klanten. Samen komen we tot een oplossing. Buiten het partnership met onze klanten hebben we ook diverse samenwerkingsverbanden met ZZP'ers en andere consultancy-organisaties.


Maatwerk

ITNL Solutions onderscheidt zich door de kwaliteit van haar medewerkers. U heeft de functie, wij hebben de juiste kandidaat. Zo bouwen wij mee aan het slagen van uw project en werken we tegelijkertijd voor een succesvolle en langdurige relatie.

Onze medewerkers beschikken over uitstekende conceptuele vaardigheden, waardoor zij in staat zijn om tot een perfecte ICT oplossing te komen. Uitgangspunt is uw organisatie en de bijbehorende bedrijfsdoelstellingen. Het gaat soms om technische hoogstandjes, maar steeds vaker om een goed werkende oplossing op maat.

Het succesvol afhandelen van uw ICT projecten is een verantwoordelijkheid die door de gehele organisatie van ITNL wordt gevoeld en gedragen. Het zijn deze successen en deze professionals, gecombineerd met kennis, ervaring en gefocust management, waardoor ITNL zich heeft ontwikkeld tot een speler aan de bovenkant van de detacheringbranche.